Brug fx. ribs, tyttebær, rønnebær, sure kirsebær eller multebær
40% alkohol fx vodka
sukker
* Tilberedning Fyld et glas med bær, fyld sukker i og
ryst til sukkeret er godt blandet med bærrene.
Fyld op med alkohol.
Lad det stå i et par måneder.
Vend glasset hver uge.
Hæld på flaske og nyd det.
Bærerne kan fx bruges i desserter med iscreme.
Alternativ opskrift fra Dansukker
# Ingredienser
500 g bær efter eget
valg, fx hindbær, blåbær, jordbær eller brombær
1 økologisk citron
5 dl vodka
2 dl Dansukker Glukosesirup
2 dl Dansukker Lys Sirup
* Tilberedning
Rens bærrene, og skyl
citronen grundigt.
Skær citronen i tynde
både.
Hæld bær, citronbåde
og vodka i et glas.
Lad det stå i 3-4
uger.
Si bærrene og
citronbådene fra.
Bland vodkaen med
siruppen.
Drikken kan nydes med
det samme, men bliver bedre, når den gemmes.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo
-----------