2 dl vand
3 dl fløde
2 spsk kaffepulver
2 spsk kakaopulver
3 æg æggeblommer
5 spsk sukker
3 dl alkohol fx vodka
* Tilberedning
Kog vand, fløde, kaffe og kakao.
Pisk æggeblommer og sukker sammen.
Tilsæt den varme væske i æggeblandingen under kraftig omrøring.
Hæld alt tilbage i gryden og kog forsigtig op under røring til likøren
begynder at tykne.
Afkøl og bland alkohol i.
Fordel likøren på flasker og opbevar dem kølig.
Likøren er holdbar i flere måneder.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------