Logo

Solbærsnaps 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
350 gram friskplukkede afstilkede solbær (hele)
ca. 175 gram sukker (så er snapsen halvsød)
ca. 5-6 dl Brøndum snaps el. lign.    
 
Solbær, sukker og snaps, hældes i et sylteglas med patentlåg.
Lad nu blandingen stå til alt sukkeret er opløst.
Ryst glasset dagligt, så sukkeret bliver fordelt /opløst.
Snapsen har bedst af at stå og trække yderlig nogen tid -
Når snapsen har stået og trukket nok, filtreres snapsen, og hældes på en flaske.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1153926-05-2013 09:37:46 lejf
Hej jeg er ny i denne herlige drik, som giver nogle gode stunder. jeg ville prøve solbær, jeg laver æbelbitter, samt slåen,, og en julebitter, indtil nu har jeg været heldig, med bryggen. Mange hilsner Lejf.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her