Logo

Ferskenbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskenbowle


En frisk ferskenbowle til en lun aften. Personer: 10-12


# Ingredienser 
500 g modne ferskner
1 1/4 dl (100 g) sukker
3 spsk. vand
2 fl. moselvin ­
1 fl. champagne


* Tilberedning 
Stil vin og champagne til afkøling.
Skyl fersknerne, del dem i kvarte og tag stenene ud.
Skær frugtkødet i mindre stykker.
Varm sukker og vand op i en gryde, til sukkeret er opløst.
Afkøl det lidt.
Bland sukkerlagen og fer­skenstykkerne i en bowle.
Hæld 1/2 fl. hvidvin over og lad det trække mindst 2 timer i køleskabet.
Tilsæt resten af den afkø­lede vin og, lige før serve­ringen, champagnen.

 
Tips: Man kan også bruge friske nektariner eller store blommer.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.


----------- ooo OÔO ooo -----------

  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her