Du er her:
Forside
> Norsk jordbærrom
Norsk jordbærrom
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
1 1/2 kg. jordbær
7 1/2 dl. hvid rom
750 g. sukker
De rensede jordbær fordeles i to store rene henkogningsglas og rommen
hældes over dem.
Glassene lukkes omhyggeligt med låg, gummiringe og klemmer.
De står 1 døgn, så åbnes de og de 750 g. sukker fordeles i glassene, som
lukkes igen.
De rystes godt i flere dage, flere gange om dagen, til sukkeret er helt
opløst og forsvundet.
Så hældes de gennem et klæde og kommes på rene flasker som proppes
og lakeres og lagres.
Bærkvaset kommer vi tilbage i henkogningsglasset som lukkes tæt, for
senere brug i desserter (æblekager) eller til konfektlavning.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Nordisk Punch
Næste: Nuuk Saft
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
8
stemmer)
Siden er blevet set 2.366 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Ananasbowle -
• Julepunch
• Banan Bær Bowle
• Kold And - Kalte ente
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Stram udlændingepolitik
Nå vores klimamål
CO2-afgift på køer
Oprensning af søer og åer
Færre afgifter
Færre offentlig ansatte papirnussere
Mindre bureaukrati
Mindre snak, mere handling
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...