Logo

Orange tepunch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 4

 

2 appelsiner

saft af 2 citroner

5 dl cognac

3/4 l stærk te

150 g brunt kandis­sukker

 

Skyl appelsinerne grun­digt og tør dem med køk­kenrulle.

Skræl dem i tyn­de spiraler og pres deref­ter saften ud af frugten.

Bland appelsin- og citron­saft samt cognac i en kan­de.

Kom appelsinskaller­ne i og lad det trække ca. 2 timer.

Kom kandissukkeret i en gryde sammen med teen.

Varm den langsomt op, til alt sukkeret er opløst.

Tilsæt cognacblandingen - fjern appelsinskallerne ­og varm det hele op tillige før kogepunktet.

Orange tepunch serveres i varmefaste glas.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her