Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4 glas
#
70 cl mælk
500 g rabarber
150 g flormelis
10 cl fløde
2 breve vaniljesukker
5 spsk hindbærsirup
4 cl hindbærbrandy
2 spsk ristede mandelflager
½ tsk stødt kanel
*
Rabarber skrælles og skæres i mindre stykker.
Blandes med flormelis, vaniljesukker, hindbær-
sirup og halvdelen af hindbærbrandy.
Blandingen skal trække en halv time.
Koges ved middel varme. Afkøles.
Rabarbermassen pureres i en blender sammen
med mælken. Resten af hindbærbrandy tilsættes.
Fordeles i de fire glas.
Pyntes med let sødet flødeskum, der drysses med
mandelflager og stødt kanel.