Logo

Æggecognac -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

10 æggeblommer

2 stænger vanilje

6 dl (500 g) sukker

1 l cognac

 

Rør æggeblommer, vanil­jekorn og sukker til en luf­tig, skummende ægge­snaps.

Det tager 10-15 mi­nutter med en el-pisker.

Sukkeret skal være fuld­stændig opløst.

Hæld cognacen i i en tynd stråle, mens der piskes på laveste trin.

Lad æggecognacen stå ca. 5 minutter.

Derefter pi­sker man igen, til likøren er tyk.

Den må ikke skum­me for meget.

Hæld æggecognacen på en køn flaske.

Den kan drikkes straks.

Ryst flasken før der hæl­des op.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.604 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her