Du er her:
Forside
>
Søgning
> Øl eventyret fortsætter...
Øl eventyret fortsætter...
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Allerede det første år efter åbningen af Nørrebros Bryghus har mere end 50.000 besøgende spist i restauranten - i gennemsnit mere end 150 personer om dagen. Nørrebro Bryghus blev udtryk for kvalitetsøllets foreløbige renæssance, og med Claus Meyers ord "nok så meget historien om det nordiske køkkens genrejsning. De sidste 50 år er øllet ellers gradvis forsvundet ud af den danske måltidskultur. "
Nørrebros Bryghus er sammen men en række nye restaurationsbryggerier, der ligeledes laver mad på eget kvalitetsøl, en udfordring for vinens monopollignenede status som danskernes foretrukne måltidsdrik. Det drejer sig bl.a. om Fur Bryghus på Fur, Søgaards Bryghus i Aalborg, Flakhaven Bryghus i Odense, Skovlyst i Hareskoven ved København, Brewpub i København, Gourmetbryggeriet i Roskilde. Alle husbryggerier med egen restaurant.
I alt 28 hus- eller mikrobryggerier har siden år 2000 sendt sublimt håndbrygget øl ud til de danske forbrugere, åg vi kan forvente, at mindst et nyt mikrobryggeri vil åbne hver måned i de kommende to år. Danmark har igen fundet sine rødder - Danmark er nu igen et af verdens vigtigste øllande - målt pr. indbygger!
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Øl "OpenAle"
Næste: Øl til maden ...
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
4
stemmer)
Siden er blevet set 2.609 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...