Du er her:
Forside
>
Søgning
> Jenlain Ambrée
Jenlain Ambrée
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Brasserie Duyck, Frankrig
Brygget for første gang: 1922
Type: Stærk ale Biere de Garde
Alkohol: 6.5%
Flaskestørrelse: 25/33/50/75/500 cl.
Forhandles af: Vinmonopolet
Pris ca:
For de nordfranske biere de garde typer er denne lidt mere bitter end gennemsnittet. Den er overgæret og har alens frugtagtighed f.eks. overmodne frugter, men det er ikke specielt tydeligt.
Lanceret i 1992, er denne overgærede øl kilden til Brasserie Duycks berømmelse. Med en alkoholprocent på 6,5%, er denne upasteuriserede øl brygget på 3 forskellige typer af malt produceret på fransk bryg, og 3 varianter af humle dyrket i Alsace. Det er den ristede malt, som giver den tiltrækkende ravgyldne glød og den mangeartede aroma.
Med en mere maltet og mere grov smag en klassiske øl, nydes Jenlain bedst ved en temperatur mellem 6 og 8°C.
Den store eftersmag forbliver længe i munden, meden den maltede, efterårsagtige bougque, den blomsteragtige note og strejfen af karamel, kogte svsker og letere ristede malte gør den ideel ingrediens i mange retter. Det blev tildelt 'Diploma of Merit and National Prestige' i 1933 af 'Comité de France og 'Comité du Bon Gout Francais.'
Afslutningsvist, en af Jenlains særkender er dets innovative natur: det var den første øl der blev tappet på 75 cl. Champagne flasker med en trådfæstet korkprop, og den første traditionelle franske øl der kunne købes på 50 cl. dåser.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Jenlain
Næste: Jenlain Biere Blonde
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
5
stemmer)
Siden er blevet set 1.706 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...