Logo

Pablo''s shot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
2 oz Scotch
1/2 oz Kirschwasser
1/2 oz Dubonnet rouge
1/2 oz Amaretto
1 tsp Mint syrup
Mixing instructions:
First, pour the scotch in a shot glass, then pour the kirsch and amaretto. Add the Dubonnet rouge very carefully trying not to mix the ingredients. Finally pour the mint. Do not mix. Drink in one shot.
Creator/contributor's comments:
If you like my shot please say so, and mail me some of your favorites to: epcv009@apolo.eafit.edu.co
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.353 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her