Du er her:
Forside
> Ølbrygning på komfur
Ølbrygning på komfur
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Malt kan købes via internettet, eller hos Amager Ølhus eller hos vin- og ølbrygnings entusiaster. Eller på et malteri. Fuglsang Bryghus og Refsvindinge Bryghus malter selv, ellers er det meste købt færdigmaltet.
Man kan selv riste sin malt i en ovn eller lidt af gangen i en wok under konstant omrøring.
Malten skal have været spiret inden den kan ristes.
Blød malten ud i vand i et døgn, og rist den så i den grad der er brug for. Er malten mørkristet, bliver øllet mørkt. Pilsnermalt er f. eks. lyst ristet. Det meste øl af høj kvalitet indeholder flere typer malt, for at afrunde smag og kulør.
Efter ristning knuses malten i en kaffemølle eller foodprocessor. Det må ikke blive til mel, men skal blot knække kernerne så sukkerstofferne kan komme ud i brygget og omdannes til alkohol.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Økologisk Påskebryg
Næste: Ølfabrikken - Bryggeri
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
3
stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Frederic Robinson Limited - Bryggeri
• St. Peter's Organic Best Bitter
• Grisette Blonde
• Tetley's Imperial
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
11257
28-04-2016 11:50:21 Clement
Tak for gode tip! Har du erfaringer med Brygforretningen? Fandt denne side: https://brygforretningen.dk/Ølbrygning/ og synes umiddelbart, at det ligner, de har det, jeg skal bruge. På forhånd tak! Vh. Clement
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...