Logo

Farin og cremekaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Farin og cremekaffe

# Ingredienser

4 kopper varm kaffe
ca. 2 tsk cikorie
3-6 tsk brun farin
fløde
rom

* Tilberedning 
Det bedste resultat opnås ved at benytte en stempelkande.
I kanden opløses farinen i 1 kop varmt vand.
Tilsæt den mængde kaffe, du kan bruge til 4 kopper stærk kaffe og bryg som vanligt.
Tilsæt cikorie efter smag og lad drikken stå a. 15 min., inden den
sættes til afkøling i køleskabet.
Inden servering tilsættes rom og fløde.
Servér i høje glas med isterninger (gerne kaffeisterninger).

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.


----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her