En af berømthederne - selvfølgelig bedst på drikkeABC.dk
1 drink
# Ingredienser
4-5 isterninger
3 dråber Angostura-bitter
saften af ½ citron
6 cl brandy
1 tsk sukker-sirup (se nederst)
citronskiver til pynt
* Tilberedning
Hæld isterningerne i en shaker.
Tilsæt Angostura-bitter, citronsaft, brandy og
sukker-sirup og ryst, indtil shakeren dugger.
Si ned i et glas.
Pynt med citronskiver på en cocktailpind.
Server med sugerør.
Variant: Whisky Sour, der også er en klassiker,
laves ved at erstatte brandyen med Bourbon whisky.
Sukker-sirup
Sirup lavet på sukker kan erstatte sukker
i cocktails og give dem mere krop.
Den kan købes, men det er lige så nemt
at lave den selv:
Kom 3 spsk flormelis og 4 spsk vand i
en lille kasserolle og rør over svag varme,
indtil sukkeret er opløst.
Bring det i kog og kog det uden at røre i 1-2 min.
Opbevares i en helt ren flaske i køleskabet
op til 2 måneder.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------