Logo

Gareth Glowworm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
1 1/2 oz Light rum
1/2 oz white Creme de cacao
1 oz Heavy cream
1 tsp Cherry brandy
Mixing instructions:
In a shaker half-filled with ice cubes, combine the rum, creme de cacao, and heavy cream. Shake well. Strain into a cocktail glass. Drop the cherry brandy into the center of the drink.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her