Logo

Frozen Daiquiri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 cl hvid rom
1 spsk. Trible sec
4 cl lime juice
1 tsk. Sukker
1 kirsebær/cocktailbær
Knust is.
 
Kom alle ingredienserne (ikke bærret) i en blender og blend ved lav hastighed i ca. 5 sekunder.
Blend til drikken er jævn og server i champagneglas/højt glas og pynt med kirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her