Logo

Kirsebærbowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Personer: 8

 

500 g sure kirsebær

2 1/2 dl (200 g) sukker

1 1/4 dl vand

1 1/4 dl Kirsch

2 fl. moselvin 

1 fl. champagne

 

En kirsebærbowle er fest­lig og passer godt til en­hver sommerfest (den kan godt laves af dåsefrugter om vinteren).

Stil vin og champagne til afkøling i god tid.

Skyl de friske kirsebær, tag stenene udog læg dem i en bowle.

Kog vand og sukker sam­men og hæld det over.

Lad det trække 30 minutter.

Hæld en flaske moselvin og Kirsch over.

Bowlen skal trække ca. 1 time i køleskabet.

Hæld resten af moselvi­nen, samt champagnen i lige før serveringen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her