En drink, der passer til en afslappet søndag eftermiddag. Lad frugten trække med gin så længe som muligt. Her til 20 glas.
1 ds litchie
2 ferskner, skåret i skiver
60 cl (6 dl) gin
Til hvert glas:
2 cl Pimms
2-3 stænk angosturabitter
12 cl (1 1/4 dl) kold tonic eller bitter lemon
citronskiver til pynt
Hæld væden fra litchierne og kom dem i en bredbundet skål sammen med ferskenskiver og gin. Lad det trække natten over, det kan stå op til en måned.
Til hvert glas blandes godt 2 cl litchi-gin med 2 cl Pimms og angosturabitter efter smag.
Si drinken ned i høje glas fyldt med is.
Tilsæt kold tonic eller bitter lemon efter smag.
Kom lidt af den afdryppede frugt i hvert glas og sæt en langskaftet ske i til at røre og knuse frugten med. Pynt med limeskiver.