til 8-10 personer
# Ingredienser
3/4 l rom
1/2 l arrak
6 dl (500 g) sukker
skal af 1 citron
1 stang vanilje
3/4 l mælk
* Tilberedning
Hæld rom og arrak i en gryde.
Tilsæt sukker, citronskal og den flækkede vaniljestang.
Varm det op - det må ikke koge.
Varm mælken op i en anden gryde.
Den må heller ikke koge.
Tag begge gryder fra varmen og hæld mælken i spiritussen.
Fisk vaniljestang og citronskal op.
Pisk i punchen, til den skummer.
Det er nemmest med en elpisker.
Arrak punch serveres i små puncheglas.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste
opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------