Logo

Tyttebærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl tyttebær
6 dl brændevin
3 dl sukker
 
Læg bær og brændevin i et tæt glas, ryst glasset nogle gange hver uge.
Si væsken efter 1-2 uger.
Tilsæt så sukker.
Likøren må lagres mindst tre måneder, gerne et helt år.
Smagen bliver bittersød, og med et tydelig indslag af den særprægede
tyttebæraromaen, og farven bliver rød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her