Logo

Mistletoe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Ingredients:
3/4 oz Creme de almond
3/4 oz white Creme de cacao
1/2 oz Swiss Mocha Cream liqueur
1/4 oz Grenadine
Half-and-half
Coca-Cola
Mixing instructions:
In highball glass filled with ice, comibine creme de almond, white creme de cacao, swiss mocha cream & grenadine. Fill glass with half-and-half. Top with coca-cola. Garnish with filbert nuts or cherries.
Creator/contributor's comments:
Just one of the creations invented at The RoadHouse NightClub in International Falls, Minnesota -- Bailey's Irish Cream can be substituted for the Swiss Mocha Cream Liqueur.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her