# Ingredienser
2 cl blå curaçao
2 cl kokoscreme eller Malibu
4 cl hvid rom
4 cl ananasjuice
ananas, appelsinskive, lime og maraschinobær til pynt
* Tilberedning
Blend curaçao, kokoscreme og lys rom, til ensartet.
Hæld ananasjuice i blenderen og mix, til det skummer.
Læg nogle isterninger i et viskestykke og knus dem
med en kagerulle eller træhammer.
Kom den knuste is i et stort cocktailglas og
hæld cocktailen over isen.
Pynt drinken med en ananasbåd, appelsinskive,
en limebåd og et rødt maraschinobær.
Server drinken med sugerør.
Variation: Til Blue Lagoon hældes lige dele vodka og
blå curaçao over knust is, og glasset fyldes op med limonade.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------