Logo

Drinking Chocolate

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinking Chocolate

# Ingredienser

6 cl piskefløde
20 cl mælk
1 stang kanel
1 vaniljestang, delt i to på langs
6 cl finthakket mørk chokolade
Frisk flødeskum

* Tilberedning

Varm fløde og mælk op med kanel og vaniljestang meget langsomt i 15-20 min. 
(Hvis du ikke har vaniljestang, tilsæt 1-2 tsk vanilje efter opvarmning). 
Fjern vaniljestangen og kanel. Tilsæt chokoladen. 
Bland indtil det er helt smeltet. Server toppet med noget frisk flødeskum. 
Serverer 1-2 afhængigt af hvor stor en frådser du er. Server i kaffekrus.

For en rigere chokolade, brug 12 cl mælk, 12 cl fløde, 12 cl chokolade. 

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Ulve i Danmark
Effektiv reklame - klik her