
6 cl piskefløde
20 cl mælk
1 stang kanel
1 vaniljestang, delt i to på langs
6 cl finthakket mørk chokolade
Frisk flødeskum
Varm fløde og mælk op med kanel og vaniljestang meget langsomt i 15-20 min.
(Hvis du ikke har vaniljestang, tilsæt 1-2 tsk vanilje efter opvarmning).
Fjern vaniljestangen og kanel. Tilsæt chokoladen.
Bland indtil det er helt smeltet. Server toppet med noget frisk flødeskum.
Serverer 1-2 afhængigt af hvor stor en frådser du er. Server i kaffekrus.
For en rigere chokolade, brug 12 cl mælk, 12 cl fløde, 12 cl chokolade.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------