Logo

Champagne Brus i glas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Champagne Brus i glas
(6 personer)

# Ingredienser

1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongræs
1,5 dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt: 
Mørk chokolade
knust is

* Tilberedning 
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glasse­ne.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.

Champagne Brus i glas 
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her