Logo

Frugt bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugt bowle


Frugtbowlen smager aller­bedst, hvis den er iskold. Derfor er det klogt at af­køle alle ingredienser ­også bowlen. Bestemt værd at prøve

Personer: 4

 #

3 skiver ananas (fra dåse)

3 ferskner (fra dåse)

125 g kirsebær uden sten (fra glas)

6 cl hvid rom

isterninger

1 fl. rhinskvin

 *

Lad ananasskiver og ferskner dryppe af i en si.

Skær begge dele i små terninger.

Hæld væden fra kirsebær­rene og halver dem.

Læg frugterne i en lille skål og hæld rommen over.

Lad det trække i køleska­bet 15 minutter.

Tøm en bakke isterninger i en bowle eller en stor glasskål.

Hæld frugter med væde over og tilsæt rhinskvinen i sidste øjeblik.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her