Logo

Vermouth fizz -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Drinks billede

2 cl brun vermouth

2 cl kirsch

1 spsk. appelsinsaft

1 isterning

champagne

 

Læg isterningen i et højt, slankt champagneglas.

Vermouth, kirsch og ap­pelsinsaft hældes i en sha­ker og rystes.

Drinken hældes over ister­ningen og der fyldes op med champagne.

 

Tips:

Traditionel Vermouth fizz: Ryst alle ingre­dienser i en shaker med knust is.

Hæld op i et højt glas og fyld op med apollinaris eller champagne.­

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her