Vi har brainstormet mange mixeropskrifter til bobler, der er
ud over appelsinjuice, men sød æblecider kan være vores favorit. Gå den ekstra
mil og fyld glassene i karamel og kanelsukker - dine venner vil juble!
4 glas. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 5 min.
# Ingredienser
2 spsk karamelsauce
2 spsk kanelsukker
1 kop æblecider
24 cl karamel vodka
1 flaske, 75 cl mousserende vin
Æblebåde/skiver, til pynt
* Tilberedning
Hæld karamelsauce i et lille fad.
Hæld kanelsukker i et andet lille fad.
Dyp champagneglas kanter i karamel, og dyp derefter i
kanelsukker.
Hæld ¼ kop æblecider og 6 cl karamelvodka i hver glas og top
med bobler.
Pynt med en æblebåd/skive før servering.
INFO: Classic Mimosa
er en cocktail der normalt består af lige dele champagne og appelsinsaft.
Mimosa drikkes traditionelt af champagneglas til brunch,
bryllupsreception eller som del af førsteklassesservice på visse tog og fly.
Man regner med at Mimosa blev opfundet omkring 1925 på Hôtel
Ritz Paris af Frank Meier.
Den er sandsynligvis opkaldt efter det engelske navn for
Acacia dealbata.
Buck's
Fizz er en lignende cocktail, men har dobbelt så meget champagne som
appelsinjuice.
Mimosa som plante:
Mimosa pudica’s hjemland er
Brasilien, men nu om stunder vokser den forvildet i mange tropiske områder. Det
mest bemærkelsesværdige ved planten er bladenes overordentlige følsomhed, idet
de klapper sammen og kommer til at hænge nedad ved den mindste berøring eller
rystelse eller ved mørke.
Se alle de bedste
opskrifter med Mimosa
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------