En dejlig cocktail med en let bitter smag fra tranebærrene og grapefrugten og sødme fra Marsalaen.
# Ingredienser
4 cl tranebærjuice
4 cl grapefrugt juice, helst rosa
2 cl cognac/brandy
4 cl Marsala
ribsklaser
1 letpisket æggehvide
1 spsk flormelis til pynt
* Tilberedning
Til pynten pensles ribsklaserne let med æggehvide.
Drys flormelis på klaserne, så de kommer til at se ud som let frosne.
Kom de to slags frugtjuice og cognac i en cocktailshaker fyldt med knust is og ryst den godt, så det blandes.
Si cocktailen ned i et koldt glas. Hold glasset skråt og hæld langsomt Marsalaen ned langs glassets side.
Server cocktailen med de "frosne" ribsklaser.
Variation:
Ryst frugtjuicerne med kokosmælk og vodka eller gin.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo
-----------