Du er her:
Forside
>
Søgning
> Aarhus Bryghus Forårsbryg
Aarhus Bryghus Forårsbryg
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Aarhus Bryghus
Brygget for første gang:
Type: Stærk pilsner
Alkohol: 7,0 %
Flaskestørrelse:
Forhandles af:
Pris ca:
Denne perlende stærke pilsner er klar og strågul med et luftigt, hvidt skum, der har en lang holdbarhed. Duften er frisk af frugt og forårsblomster, og den milde, fyldige smag har en let bitterhed og søde toner af karamel. Den afrundes af en kort bittersød eftersmag.
Forårsbryg fra Aarhus Bryghus minder stilmæssigt om en tysk Dortmunder eller en Dobbelt Bock, og bryggeriet har tænkt den lyse øl som en forårsbebuder, der kan nydes til synet af de første spirende forårsblomster. Der er anvendt en rundhåndet dosering af tysk Perle aromahumle, og det er netop blomsterne fra humleplanten, der giver øllet bitterhed, fylde og aroma. Forårsbryg er brygget på pilsnermalt, sukker, karamelmalt og krydret med aromahumle, tilsat både tidligt og sent i processen. Karamelmalten giver lidt sødme, som balanceres af en temmelig rundhåndet dosering af aromahumle. Dog bliver øllen aldrig besk, idet aromahumle fylder meget i munden uden at give en grov bitterhed. Med den store dosering af humle er der til gengæld holdt igen med kulsyreindholdet, så man får en mild smag. Endelig er øllet gæret ved en forholdsvis høj temperatur for at fremelske de frugtagtige aromaer, der sammen med aromahumlen giver en duft at forårets blomster. Forårsbryg egner sig perfekt til påskefrokostens lyse retter, såsom æg og rejer eller fisk i alle afskygninger. Den nydes bedst ved cirka 8°C, og bør drikkes af et glas på stilk.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Årgangsøl Wibroe
Næste: Aarhus Bryghus Høstbryg
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
6
stemmer)
Siden er blevet set 724 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Svaneke Bornholmer Bryg Stærke Preben
• Hartwall Jouluolut IVA
• Trappist øl - munkeøl
• Hövels Original Bitterbier
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
En gammeldags kogebog
Et madmagasin
Internettet
Kogebog.dk
Jeg bruger ikke opskrifter, jeg kan selv
Jeg laver ikke selv mad
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...