Logo

Bitter aperitif

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bitter aperitif

# Ingredienser

1 flaske neutral snaps fx Brøndum eller vodka
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis

* Tilberedning 
En 1 liters beholder (fx en juiceflaske med bred åbning) fyldes 2/3 op 
med let knuste hindbær, derefter fyldes den op med let knuste solbær.
Snapsen hældes over frugterne.
Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2-3 spsk flormelis.
Skal nu stå og trække videre i ca. 2-3 måneder.
Frugterne sies herefter fra og aperitiffen er nu klar til brug.
Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.
Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink.
 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her