Logo

Berliner punch

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Berliner punch


# Ingredienser

2 fl. classic øl

saft af ½ citron

2 spsk sukker

1 fl. champagne/mousserende vin


* Tilberedning 

Sæt champagnen til afkø­ling.

Bland øllet med citronsaft og sukker.

Lad det trække 1 time i køleskabet.

Rør af og til idet.

Fyld øllet i en bowle eller en glasskål.

Hæld cham­pagnen i lige før serve­ringen.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her