Et glas champagne eller et glas vin er godt - men ikke fantasifuldt. Og her er charmen ved at mixe: Med drinksopskrifter fra drikkeABC.dk opnår du noget ekstra
Til 4-6 personer
#
1 lille honningmelon (750 g)
1 stor banan
2 cl rom (40 % vol.)
2 cl mandellikør fx Amaretto
1 stjernefrugt
1 spsk flormelis
2 flasker rosévin
1 flaske mousserende vin, rosé
*
Melonen skæres i kvarte og kernerne fjernes.
Frugtkødet løsnes fra skallen, og det skæres
i tern eller udstikkes med en kugleudstikker.
Saften presses af skallen og dryppes over det
udskårne frugtkød, der kommes i en punchebowle.
Bananskiver tilsættes.
Rom og mandellikør dryppes over frugterne.
Stjernefrugtskiver fordeles på melonstykkerne
og bananskiverne. Flormelis sigtes over.
Skal trække 15 minutter.
En flaske godt afkølet rosévin tilsættes.
Blandingen skal trække 10 minutter.
Toppes op med den anden flaske vin og den ligeledes
godt afkølede mousserende vin.