Logo

Champagne bowle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Champagne bowle

(glasset til højre)


# Ingredienser 

2 spsk friske frugter (ikke æbler og pærer)

1 stænk portvin

champagne

knust is


* Tilberedning 

Fyld et fladt champagne­glas halvt op med knust is.

Læg frugterne over.

Dryp med portvinen og fyld op med champagne.

Server drinken med en ske, så man kan fiske frug­ten op.

Alle champagne-drinks skal serveres straks.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her