(6 personer)
# Ingredienser
1 fl. champagne
Sirup:
2 stængler citrongræs
1,5 dl sukker
1 dl Pisang Ambon
10 limeblade
Pynt:
Mørk chokolade
knust is
* Tilberedning
Sirup: Kog alle ingredienser sammen og køl af.
Pynt: Smelt chokoladen og skriv med chokolade på glassene.
Servering: Fordel siruppen i glassene og top op med Champagne og knust is.
"Festlig udsmykning, godt brus. Den lever op til sit navn. Kreativ - rigtig sommer stemning "
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------