Angostura er en bitter, der er fremstillet af forskellige krydderurter.
Bitter bruges især som smagstilsætning i cocktails.
Mange steder bruger man også at komme Angostura i en snaps.
Der findes andre former for »bitter«, som fx orange bitter, der fremstilles i Sevilla af bitre appelsinskræller.
Der findes et utal af bittere, både danske og udenlandske, to af de mest kendte er de italienske, Campari og Fernet Branca, der dog også bruges som aperitifs.
Angostura Aromatic Bitters, der vel er verdens mest populære
bitter, er en blanding af urter og krydderier, der anvendes som højkoncentreret
smagsforstærker til cocktails og madlavning i form af dråbe-tilsætning. Og
selvom den oftest bruges til at peppe cocktails op, skulle Angostura Bitters
også være godt for fordøjelsen. 44,7% - 200 ml.
Angostura Aromatic Bitters urter og krydderier er
oprindeligt sammensat af tyskeren Dr. Siegert i 1824 for House of Angostura i
Trinidad & Tobago. Lige siden dengang er populariteten og kendskabet til
produktet vokset støt og roligt. I 2007 udbyggede Angostura Bitters sin serie
med en Orange Bitters variant med florale noter og appelsin.
Et dash / nogle
dråber af Angostura Bitters er som sådan ikke bitter, selv om navnet kunne give
anledning til at tro det, men Angostura Aromatic Bitter giver din cocktail en
bedre balance og fremhæver simpelthen smagen af de enkelte ingredienser.
Et dash / nogle dråber
Når du ser dash angivet i en cocktailopskrift betyder det,
at du skal bruge fx et dash (altså én dråbe).
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------