BP6
59 144 Jenlain
Frankrig
Tlf. +33 327 497 003
Fax +33 327 497 481
WebHistorie om Brasserie Duyck
Brasserie Duyck, is above all a family affair, with a passion for beer shared by four generations of brewers: Léon, Félix, Robert, and now Raymond...
Brasserie Duyck er først og fremmest et familieanliggende, en en passion for øl der er gået i arv gennem fire generationer af bryggere: Léon, Félix, Robert og nu Raymond
1900-1910: Léon Duyck, fra Flandern, var det første familiemedlem for startede indenfor branchen. Han videregav passionen at brygge godt øl til hans søn, Félix.
1922: Félix Duyck grundlagde hans landbrugsbryggeri i Jenlain, nær Valenciennes, hvor han producerede hans første modnede øl som blev den berømte Jenlain.
1950: Champagne flasken gør sit indtog i historien: Duycks genbrugte tomme champagne flasker for at kunderne kunne nyde øllet hjemme hos dem selv.
1960: Robert Duyck overtog virksomheden fra hans far. Folk kom langvejsfra for at smagen Duycks specialøl.
1968: Den gamle øl brygget af familien Duyck blev navngivet efter byen, Jenlain.
1970erne: For at kunne klare efterspørgslen efter øl, besluttede Robert Duyck at modernisere bryggeriet.
1990: Raymond Duyck, Léons oldebarn, overtog ledelsen af familievirksomheden. Under hensyntagen til virksomheden traditioner, har han introduceret forskellige øl i bryggeriets sortiment.
Lige fra starten, er bryggeriet bygget på hårdt arbejde, evner og forkærligheden for den tradition som Brasserie Duyck er kendt for.