Saint Benedictus
Det sidst tilkomne Trappistkloster, for så vidt angår brygning og salg af øl. Broder Thomas fra Westmalle klostret hjalp munkene i Achel, og senere har Broder Antoine fra Rochefort hjulpet med at udvikle øllet. Bryggeridelen startede officielt i februar 1999. I dag laves der tre øl, hvoraf de to igen skal adskilles ved kig på kapslen: den ene er brun og den anden hvid! Mens disse linier skrives, har Achel netop udgivet yderligere en øl på 75 cl flaske: Achelse Kluis.
Achel 8, Blonde
Lys, 8% alkohol rig øl med klar humlesmag. Meget lig trippel med den karakteristiske snert af hvede og humlebitterhed. Betydeligt bundfald med gærrester.
Achel 8, Bruin
Også 8% alkohol, men mere typisk mørk Trappistøl-agtig. Betydelige rester af gær sammen med den lidt slørede, rødbrune farve giver en frisk dubbel-ale. Øllet har en flot markant fylde og dufter af rosin og blomme i et letgæret flor.
Oprindeligt kunne man kun få disse to øl ved direkte henvendelse på klostret og alene til nydelse der. Først i 2002 begyndte man salg på flasker og har nu en lige så bred dækning som de øvrige klostre.
Achelse Kluis
Klostrets prestige ale med hele 9,5% alkohol. Meget kraftfuld og med let pebret duft i en sødlig flor. Øllet vil udvikle sig yderligere på flaske, men det kan være svært at vente!