Logo

Slush ice Orangeblomst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Slush ice Orangeblomst

SLUSH ICE - Den dejlige duft af friske appelsiner og nektariner får en til at tænke på en blomstrende have.

 

Saftigt udstyr: Blender

 

Ingredienser:

2 appelsiner

2 nektariner

Trekvart dl yoghurt naturel

10 isterninger

 

Hvordan:

Skær nektarinerne i stykker og fjern skind og sten.

Pil appelsinerne og del dem i både.

Kom frugten i blenderen sammen med yoghurten, og blend til det er blevet tykt cremet.

Tilsæt isterningerne en ad gangen, indtil det ligner grødis.

 

 

Slush ice

Slush ice er store, kolde drikke, der er lavet af knust is, frugt juice og af og til koncentreret frugtsaft. De kan drikkes af et langt, tykt sugerør, hvilket giver den bedste smagsoplevelse. Velsmagende slush ice kan blandt andet laves ved delvis at fryse frugt juice og vand, og så røre godt i det lige før det fryser helt.

 

Blandinger til slush ice

Brug nok frugt til at lave ca. 2 dl juice og bland det med ca. 1 dl vand. Citrusfrugter og bær giver de bedste blandinger, men husk, at mængden af juice, du får ud af frugten, kommer an på, hvor kraftig din saftpresse er. Som regel får man 2 dl af fire appelsiner, halvanden grapefrugt, seks limefrugter, 1 ananas eller 275 g jordbær eller hindbær. Melonjuice kan også bruges, men det indeholder som regel en del vand, så der skal ikke ekstra vand i. En honningmelon eller en halv vandmelon vil give nok juice.

 

........................................................................................................................

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her