Spækket med alle vores
yndlings vinterfrugter, dette er det eneste, du skal have i hånden, mens du
åbner gaver. Fantastisk til en sen juleaftensfest eller tidlig julemorgen.
8 portioner.
Forberedelsestid: 20 min. Samlet tid: 20 min. Kalorier pr glas: 156
# Ingredienser
2 Granny Smith æbler ell.
lign., hakkede småt
1 kop hele friske
tranebær
1 kop grønne druer,
halveret
1 kop granatæblekerner
1 kop mousserende
druesaft (kan undværes)
1 (75 cl) flaske champagne,
prosecco eller cava
* Tilberedning
Bland æbler, tranebær,
druer og granatæblekerner i en stor kande eller punch skål.
Hæld mousserende
druesaft og champagne over og rør godt rundt til servering.
INFO: Classic Mimosa
er en cocktail der normalt består af lige dele champagne og appelsinsaft.
Mimosa drikkes
traditionelt af champagneglas til brunch, bryllupsreception eller som del af
førsteklassesservice på visse tog og fly.
Man regner med at
Mimosa blev opfundet omkring 1925 på Hôtel Ritz Paris af Frank Meier.
Den er sandsynligvis
opkaldt efter det engelske navn for Acacia dealbata.
Buck's Fizz er en
lignende cocktail, men har dobbelt så meget champagne som appelsinjuice.
Mimosa som plante:
Mimosa pudica’s hjemland er
Brasilien, men nu om stunder vokser den forvildet i mange tropiske områder. Det
mest bemærkelsesværdige ved planten er bladenes overordentlige følsomhed, idet
de klapper sammen og kommer til at hænge nedad ved den mindste berøring eller
rystelse eller ved mørke.
Se alle de bedste
opskrifter med Mimosa
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------