Logo

Brombærportvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Brombærportvin
ca. 1 portion

# Ingredienser

Saften fra 10 kg brombær, fortyndet med vand til 20 liter
4 kg sukker
1 pose gærnæringssalt
1 portion portvinsgær
1 kg sukker
1 liter finsprit 96% eller 2 flasker vodka

* Tilberedning

Kom saften i en vinballon, tilsæt sukker, gærnæringssalt og vand.
Ryst blandingen godt og tilsat portvinsgær.
Ryst godt en par gange daglig indtil sukkeret er opløst.
Gæringen skal forgå ved stuetemperatur.
Efter mindst 2 måneder er gæringen slut.

Gærstop tilsættes og så skal den stå og bundfælde i en uges tid.
Vinen hæves over på en ren vinballon uden at få bundfældet med.
Ryst den 1 gang om dagen i 2-3 dage for at få overskydende kulsyre ud.
Tilsat så et kilo sukker opløst i 2 liter vand, 1 liter finsprit 96% eller 
i stedet for det eventuelt 2 flasker vodka.
Lad den stå 1 måned mere og kom den så på rengjorte flasker. 
Den bliver bedre og bedre med tiden.
Nogle af brombærrene kan godt erstattes med blommer.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv DrinksSpiritusKolde drikkeVarme drikkeVin QuizBowle/punchSnacksDrikkeviserAlkohol testTøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her