Logo

Jopen Hoppenbier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Jopen Bier
Brygget for første gang:
Type: Lager
Alkohol: 6.8%
Flaskestørrelse: 30 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

I 1501, udfærdigede byen Haarlem den første opskrift hvor krydderier blev blev udskiftet med humle. Jopen Hoppenbier er brygget efter en nøjagtig kopi af den opskrift, som igen, indeholdt en kontrolleret blanding af byg, hvede og havre. Denne lyse øl, med et alkoholindhold på 6,8%, er brygget med en så stor mængde af humle, at den karakter af blomsterhumle, nemt kan findes i Hoppenbier. Den friske førstegangssmag af overgæringen, udvikler sig langsomt til en fyldig, bitter eftersmag. Kendere hylder denne lyse øl for den vedblivende og bløde smag og kalder det en ideel appetitvækker.
Det er brygge på humle der kom til Holland fra Tyskland gennem handel med Hansestaderne. Karakteristisk for disse øl var den bitre eftersmag, ikke den sædvanlige milde smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her