Logo

Jopen Vier Grann Bokbier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bryggeri: Jopen Bier
Brygget for første gang:
Type: Bock
Alkohol: 6.5%
Flaskestørrelse: 30 cl.
Forhandles af:
Pris ca:

Ved efterårstide, brænder bryggerne efter at komme i gang med at brygger der sæson bock-øl. Jopen's bock-øl koncept er enestående. Det er en overgæret øl og skal ikke brygges efter pilsnermetoden. Karakteren af de mørkere malte nemt genkendes i firkornsøllen Jopen Bokbeeer. Den rødbrune øl, med et alkoholindhold på 6,5%, har en kraftig smag, som er afrundet med en fin, ristet bitterhed. Rugmalt er den fjerde ingrediens udover de fire traditionelle kornsorter der anvendes ved brygning i Haarlem.
Den overgærede Bock øl blev brygget første gang i den tyske by Einbeck. Beboerne i München gav den øgenavnet 'Ein Bock' (i dette tilfælde, betød bock 'sparket' og ikke ged). Bokbier er brygget ved brug af den traditionelle kombination af hvede, byg, havre og rug.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her