Du er her:
Forside
> Slottskällans Kloster
Slottskällans Kloster
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver drinks
Bryggeri: Gamla Slottskällans Bryggeri, Sverige
Brygget for første gang:
Type: Ale
Alkohol: 7%
Flaskestørrelse: 33 cl.
Forhandles af:
Pris ca:
Slottskällans Kloster er en fortolkning af de øl som i Belgien kaldes Dubbel. Øllet er overgæret, ufiltreret og upasteuriseret. På seks klostre i Belgien og et i Holland, hos de religiøse trappistmunke, brygges himmelsk øl. Alle disse er meget særegne og smagfulde. De er desuden flaskegærede, hvilket betyder at de er tappet indeholdende gærrester og upasteuriserede for at kunne videreudvikle sig. En mørk øl af denne type med en mådeholdende alkoholstyrke (efter belgiske mål) kaldes en Dubbel. Mange entusiastiske kommercielle bryggerier producerer øl af denne type, så der findes næppet noget kloster eller nogen klosterruin i området, der ikke har sit navn på en etiket.
Slottskällans Kloster har en kraftig og kompleks smag og duft. Duften er blåde frugtagtig, krydret og maltet. Disse egenskaber genfindes også i smaken, da alkoholen fremhæver smagen yderligere uden at dominere. Eftersmagen er lang og behagelig.
Slottskällans Kloster en øl der bør nydes. Den store varmende smag er en lise for sjælen. Selv en så kraftig øl som denne, kan anvendes til mad. Stærke oste kan ofte ikke serveres sammen med vin. Prøv i stedet Koster med kraftig lagret gorgonzola eller roquefort. De står godt til hinanden.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Drinksbog
Opret din egen Drinksbog
Send drink til en ven
Feedback
Gem denne opskrift til mine Drinkskort
Forrige: Slottskällans Julkloster
Næste: Slottskällans London
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
5,0
(
5
stemmer)
Siden er blevet set 1.065 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Nørrebro Bryghus S:t Hans Dubbel
• Bridge of Allan Brewery - Bryggeri
• Pécheresse
• Chocolate Stout
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra drikkeabc.dk
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Drinksbog
×
Min Drinksbog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Drinksbog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Drinksbog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
Drinks
Øl
Spiritus
Vin
Kolde drikke
Varme drikke
Vin Quiz
Min bar
Bowle/punch
Drinkskort
Hjemmebryg
Snacks
Drikkeviser
Alkohol test
Ordbog
Tøm barskabet
Alkoholfri
Amerika
Barudstyr
Bitter
Bowle og punch
Campari
Cocktails
Cognac brandy
Danmark
Fitness
Fizz
Frankrig
Gin
Hedvin
Holland
Hvidvin
Italien
Juice og smoothies
Kaffe
Kakao
Kolde drikke
Likør
Longdrinks
Mexico
Mousserende vin
Pernod
Rom
Rosévin
Rødvin
Shots
Snaps
Spanien
Spiritus
Te
Tequila
Varme drikke
Velkomstdrinks
Vin quiz
Vodka
Whisky
Øl
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
drikkeABC.dk
Hej Sus, Malus sargentii hedder også Sargentæble. Følg opskriften ovenfor: Paradisæblesnaps.
Sus
Hej, har røde bær af Malus sargentii, kan jeg lave kryddersnaps af dem også? Bærerne er modne og kan lukkes fra træet, som er 3 m...
Bodil
Hej Vi har en marcanta dark dansk frugtvin. Nogle der ved hvornår den er fra?
Hardy
Har lige smagt denne gudedrik, den smagte pragtfuld. Men hvor længe skal den trække - før den skal sies ? Bh H
Ved du alt om vin og drikke?
Prøv vores nye quiz
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...