Logo

Crusta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Crusta


En crusta serveres altid i champagne- eller mellem­store vinglas. 

Glassets kant er gnedet med citron­ eller anden citrussaft og dyppet i melis, 

så man får en »rimfrost« kant.

En crusta består som re­gel af alkohol (gin, whisky og cognac er mest veleg­nede), citronsaft, sukker samt bitter.

Drinken rystes og sies for­sigtigt over i »rimfrost« glasset.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her