Logo

Ølbowle med jordbær (ca. 2 l.)

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. friske jordbær
2-3 spsk. Sukker
2 fl. Hvidvin
2 fl. Øl

 

Champagneglas

 

Rens jordbærrene, og skær dem i halve stykker. Læg dem i en stor skål. Hæld sukker og en halv flaske vin over, og stil skålen koldt i ca. 1 time. Hæld derefter resten af vinen og øllet i, og server drinken i brede champagneglas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her