1 flaske medium hvidvin fx en let Frascati vin
1 dl. lys portvin
1 dl. vand
2 cm frisk ingefær
2 stænger kanel
6 hele kardemomme
2-3 spsk akaciehonning
150 g valnødder
100 g lyse sultanas rosiner
evt. lidt appelsinfileter
* Tilberedning
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemomme i gryde, og lad det koge ca. 15 min.
Lad det trække natten over og si så.
Kom denne ekstrakt i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til lige under kogepunktet.
Server straks med sultanas, valnødder og appelsinfileter.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste
opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------