1 flaske neutral snaps fx Brøndum eller vodka
hindbær
solbær
en kvist malurt
flormelis
* Tilberedning
En 1 liters beholder (fx en juiceflaske med bred åbning) fyldes 2/3 op
med let knuste hindbær,
derefter fyldes den op med let knuste solbær.Snapsen hældes over frugterne.
Skal nu stå og trække en måned.
Derefter tilsættes en kvist malurt og ca. 2-3 spsk flormelis.
Skal nu stå og trække videre i ca. 2-3 måneder.
Frugterne sies herefter fra og aperitiffen er nu klar til brug.
Der kan eventuelt tilsættes mere sukker.
Drikkes med isterninger som aperitif eller med is og danskvand som long drink.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------