til ca. 8 personer
# Ingredienser
12 skiver karambole (stjernefrugt)
3 spsk sukker
4 cl Grand Marnier
4 cl brun rom
1 flaske tør hvidvin
1 flaske tør, mousserende vin
* Tilberedning
Karambolerne skæres i tynde skiver, hvorefter de drysses med sukker.
Grand Marnier og rom hældes over, og blandingen stilles koldt i cirka 2 timer.
Så tilsættes vinen, og der røres godt.
Inden serveringen fyldes bowlen op med mousserende vin, den skænkes i glassene
og serveres med cocktailpinde.
Glassene pyntes med en karamboleskive og evt et cocktailbær.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til
din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som
bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------