(4 personer)
# Ingredienser
250 g friske kirsebær
4 tsk sukkerlage
2 spsk citronsaft
2 æggehvider
8 cl Kirsebærlikør
fint knust is
1 fl. Champagne/mousserende vin
* Tilberedning
Vask og tør kirsebærrene. Gem et par stykker med stilke til pynt.
Fjern stilke og sten fra de øvrige bær.
Hæld dem i blenderen med sukkerlage, citronsaft og æggehvider.
Lad blenderen køre, til det skummer.
Hæld drinken op i høje glas, der er 1/3 fyldt med fint knust is.
Fyld glasset op med champagne.
Hæng til sidst et kirsebær på glassets kant.
✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din
bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet
Få succes som bartender
med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.
----------- ooo OÔO ooo -----------