Logo

Double Cherry Fizz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Double Cherry Fizz

(4 personer)


# Ingredienser

250 g friske kirsebær
4 tsk sukkerlage
2 spsk citronsaft
2 æggehvider
8 cl Kirsebærlikør
fint knust is
1 fl. Champagne/mousserende vin

 

* Tilberedning 

Vask og tør kirsebærrene. Gem et par stykker med stilke til pynt. 

Fjern stilke og sten fra de øvrige bær. 

Hæld dem i blenderen med sukkerlage, citronsaft og æggehvider. 

Lad blenderen køre, til det skummer. 

Hæld drinken op i høje glas, der er 1/3 fyldt med fint knust is. 

Fyld glasset op med champagne. 

Hæng til sidst et kirsebær på glassets kant.

 

✅ Her er drikkeABC.dk med nemme opskrifter til din bar, - prøv selv Drinks, Spiritus, Kolde drikke, Varme drikke, Vin Quiz, Bowle/punch, Snacks, Drikkeviser, Alkohol test, Tøm barskabet

Få succes som bartender med drikkeABC.dk. Vi hjælper dig med de bedste opskrifter.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Drinksbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.014 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her