til ca. 15 personer
150 g friske jordbær
4 kiwifrugter
2 flasker tør hvidvin
4 cl kiwilikør
4 cl jordbærlikør eller -sirup 4 cl hvid rom
3 spsk sukker
saft af 1 citron
1/2 flaske tør rødvin
1 flaske tør, mousserende vin
Jordbærrene og kiwifrugterne skæres i kvarter og derefter i skiver. Så lægges frugterne i en bowleskål og tilsættes 1 flaske hvidvin, kiwi likør, jordbærlikør eller -sirup, rom, sukker og citronsaft. Denne blanding stilles koldt under låg i en times tid. Så tilsættes den resterende hvidvin og rødvinen, og der røres godt. Ved servering fyldes tre fjerdedel af hvert glas med bowlen, og der fyldes op med mousserende vin efter behag. Glassene serveres med cocktailpind.
Tips:
En bowle skal være isafkølet for at få aroma og være forfriskende. Derfor skal ingredienserne opbevares i køleskabet inden tilberedningen.